Despre noi

S.C.SALT CONFORT S.R.L., este producator direct de saltele.

SALT CONFORT este o societate cu capital integral românesc, cu sediul in Urlati si cu importante relatii comerciale cu firme din Romania si Uniunea Europeana. Înca de la început, MISIUNEA societatii a fost aceea de a oferi servicii si produse de calitate, care sa raspunda cât mai bine cerintelor clientilor.

SALT CONFORT este un sinonim pentru servicii de încredere, solide, durabile si personalizate, unde orientarea catre client si profesionalismul sunt factori de excelenta.
Firma a fost infiintata in anul 2007, avand ca principal domeniu de activitate producerea de saltele.

Societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu un personal calificat si cu o gama variata de saltele: saltele lux ortopedice, saltele super lux ortopedice, saltele superlux ortopedice forte si saltele din spuma poliuretanica.

Confidentialitatea datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre SALT CONFORT SRL, si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

SALT CONFORT SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SALT CONFORT SRL, Urlati,str.Orzoaia de Jos, nr.60.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SALT CONFORT SRL. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SALT CONFORT SRL, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa saltconfort.prod@yahoo.com